Street style: Ove kupaće kostime ste najviše nosile!

by | avgust 30, 2018

Avgust se polako približio kraju, ali leto nikako nije. Leto je više kao stanje uma, ali hajde da se osvrnemo kalendarski na ovo leto i kombinacije koje ste vi, a i ja, iznele na kupalištima.

Za devojku poput Sunčice i jeste najbolji izbor model veselih boja, koji je ove sezone bio veoma aktuelan. Naizgled jednodelan ali otkriven slično kao dvodelni kupaći kostimi i samim tim vam daje više slobode na suncu.

Jeca je devojka čiji stil treba da bude uzor kako plažni, tako i everyday. Jednobojni kupaći kostimi su uvek dobar izbor, a Jelena se odlučila za sportsko izdanje maslinasto zelenog.

Pre nego što pređete na narednu stranicu, pročitajte i… Street style: One su kraljice letnjih haljina!

Sandrin stil ćete naprosto obožavati, a prava je nagrada za modni svet to što vam plasira i svoj modni brend Podrascanin, iz kog i jeste kaiš ukombinovan sa jednodelnim kupaćim kostimom. Ove sezone smo se igrale sa raznim modnim dodacima i kupališta su ličila na malu modnu pozornicu.

Devojke koje me prate mi uvek zameraju zašto sebe ne postavljam češće u ovoj rubrici, ali evo jednom da ispravim i to. Omiljeni kupaći ovog leta mi je ovaj crveni, jer mislim da crvena boja najbolje stoji smeđim devojkama i teško da može da izgleda drugačije sem ljupko i ženstveno. Mašnice na gornjem delu su ključni detalj ove sezone.

Pročitajte i… Street style: Sve te devojčice u nama