Tajne vitke linije Alesandre Ambrosio

by | 2 juna, 2017

Alesandra Ambrosio je čuveni brazilski model i Viktorijin anđeo, pa zbog prirode posla mora u svakom trenutku da bude fit. Telo oblikuje napornim treninzima, a njen glavni moto je vrlo jednostavan i glasi – umerenost.


Alesandra ima uravnoteženu ishranu i svakog dana jede nešto drugo. Izbegava ugljene hidrate, ali kad je u rodnom Brazilu, ume da da sebi oduška i da uživa u testeninama i hlebu. Ali, čim se vrati u Los Anđeles, gde živi sa porodicom, konzumira samo salate, piletinu, ribu i povrće. Slatkiše i alkohol nije uspela skroz da izbaci iz ishrane, jer kaže kako ne može baš svega što voli da se odrekne, pa tako čašiu crnog vina priušti sebi uz večeru, a tri puta nedeljno pojede velvet kolač, koji ona i njena ćerka obožavaju.

Kliknite na sledeću stranicu…

Alesandra priznaje da je počela da vežba kad je postala Victoria’s Secret anđeo, ali sada treninge smatra svojom zdravom dnevnom rutinom i uživa u treninzima. Nekoliko meseci pre velikih revija, vežba čak i dva puta dnevno, i to su u pitanju intenzivni treninzi. Mnogo voli kapoeiru, brazilsku borilačku veštinu koja kombinuje elemente plesa i muzike. Inače vežba sa trenerom koji je za nju osmislio specijalni Brazilian butt lift program.

Alesandra je želela program koji će joj oblikovati zadnjicu, tako da joj noge ostanu vitke a oblikovane. Sa trenerom vežba tri do četiri puta nedeljno vežbe kojima oblikuje mišiće celog tela, a posebno posebno zadnjice i stomačne mišića.

Pročitajte i … Karli Klos ima super laku i zdravu formulu za mršavljenje… Krije se u smutijima!

 Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.