Categories Stil života

Vrste prijateljica koje MORATE imati u svom životu

4. Ona koja uvek zna sve

Ne postoji žena imuna na tračeve, pa vam u društvu treba i ona prijateljica, koja će vam s vremena na vreme ispričati sočan trač. Nju je uvek zabavno čuti, ali budite oprezne, da pred njom ne iznosite mnogo toga o sebi, jer u suprotnom i to može postati trač.

5. Prijateljica koja daje najbolje savete

Ona je osoba koju zovete kada ste u dilemi. Bilo da je reč o poslovnoj ponudi, bračnoj krizi ili nečemu trećem, ona uvek ima pravi savet za vas.

6. Prijateljica iz detinjstva

To je ona prva drugarica, sa kojom ste napravile prve korake, podelile prve tajne i obrisale mnogo suza. Ona će zauvek biti deo vašeg života i gotovo da je doživljavate kao člana porodice.

7. Prijateljica za ludi provod

Od kad se znate, sa njom ste napravile najluđe uspomene iz ludih provoda. Ona nikad ne odbija poziv za izlazak, a neretko će vam pokucati na vrata i reći: “Spremaj se! Idemo!”.

8. Koleginica sa posla

Ona je jedina osoba sa kojom idete na kafu ili pauzu za ručak. Kada je posao u pitanju, uvek možete očekivati njenu pomoć, a uz kafu možete razmeniti i po koji zanimljiv trač.

Uz ove tipove prijateljica, svaki segment vašeg života biće propraćen korisnim savetom, podrškom ali i zabavom i iskrenim osmesima!

Pročitajte i…Pet znakova da ste dobra prijateljica

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA