Vrste prijateljica koje MORATE imati u svom životu

by | 11 februara, 2019

Da li ste nekada primetile, kako o poslu najviše volite da porazgovarate sa jednom, a o emotivnim dilemama sa drugom prijateljicom, dok sa trećom uživate u večernjem izlasku. U tome zapravo nema ničega neobičnog, jer je svakoj od nas u životu potrebno nekoliko prijateljica, sa kojima ćemo uživati u potpuno različitim aktivnostima, ili im pričati o potpuno različitim temama. A svaka od njih, bez izuzetka, vam je neopisivo važna i neophodna u životu!

Ovo su definitivno prijateljice, potrebne svakoj od nas:

1. Ona koja je uvek spremna da sasluša

Ona jednostavno ume da sluša sve, od najsitnijeg problema do ozbiljne drame, bez osuda i prebacivanja, jednostavno je tu da sa nama podeli brigu i pronađe rešenje. Ona je vaša osoba br. 1 u telefonskom imeniku i zovete je za svaku sitnicu, a ona vas uvek sluša bez pogovora i čuva svaku vašu tajnu, što je veoma dragocena osobina.

2. Ona koja je potpuno iskrena

Bez obzira na to, koliko će boleti, ona će vam uvek reći istinu. Otvoriće vam oči pred svakom zabludom, a to je definitivno mnogima od nas preko potrebno. Vaša prijateljica uvek ima pravi argument da vas ubedi da se držite dalje od „problema“.

3. Brižna prijateljica

To je uglavnom ona prijateljica koja posvećeno brine o vama i ponekad se osećate kao da je vaša mama, a ne drugarica. Ona pamti sve za vas važne datume, brine o vama kada ste emotivno skrhani i prva je tu da vas podrži u svakoj novoj odluci!

Pročitajte i…3 tipa prijateljica koje vam ne trebaju u životu

4. Ona koja uvek zna sve

Ne postoji žena imuna na tračeve, pa vam u društvu treba i ona prijateljica, koja će vam s vremena na vreme ispričati sočan trač. Nju je uvek zabavno čuti, ali budite oprezne, da pred njom ne iznosite mnogo toga o sebi, jer u suprotnom i to može postati trač.

5. Prijateljica koja daje najbolje savete

Ona je osoba koju zovete kada ste u dilemi. Bilo da je reč o poslovnoj ponudi, bračnoj krizi ili nečemu trećem, ona uvek ima pravi savet za vas.

6. Prijateljica iz detinjstva

To je ona prva drugarica, sa kojom ste napravile prve korake, podelile prve tajne i obrisale mnogo suza. Ona će zauvek biti deo vašeg života i gotovo da je doživljavate kao člana porodice.

7. Prijateljica za ludi provod

Od kad se znate, sa njom ste napravile najluđe uspomene iz ludih provoda. Ona nikad ne odbija poziv za izlazak, a neretko će vam pokucati na vrata i reći: „Spremaj se! Idemo!“.

8. Koleginica sa posla

Ona je jedina osoba sa kojom idete na kafu ili pauzu za ručak. Kada je posao u pitanju, uvek možete očekivati njenu pomoć, a uz kafu možete razmeniti i po koji zanimljiv trač.

Uz ove tipove prijateljica, svaki segment vašeg života biće propraćen korisnim savetom, podrškom ali i zabavom i iskrenim osmesima!

Pročitajte i…Pet znakova da ste dobra prijateljica

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.