Koža zdravija i lepša nego ikada: Eucerin®DermoPURIFYER

by | 12 septembra, 2017

Postoje četiri osnovna tipa kože: normalna, suva, masna i kombinovana. Tip kože određuje genetika, ali stanje kože u velikoj meri zavisi i od drugih unutrašnjih i spoljašnjih faktora, kao što su hormonske i sezonske promene. Na stanje kože značajno utiče i sredina u kojoj živimo. Otuda ne čudi što, pored osoba u tinejdžerskom i adolescentskom dobu, sve veći broj odraslih osoba u urbanim, zagađenijim, sredinama ima masnu i problematičnu kožu.

Masnu kožu karakterišu povećana proizvodnja sebuma, proširene pore i sklonost aknama. Simptomi i stepen ozbiljnosti problema se razlikuju i za svaki je važno primeniti odgovarajuću negu ili se obratiti lekaru. U svakom slučaju, za ovaj tip kože najvažniji deo nege su čišćenje i hidratacija.

Eucerin®DermoPURIFYER linija efikasno uklanjanja nečistoće optimalno hidrira kožu i sprečava nastanak akni. Obuhvata sve preparate neophodne za kompletnu negu masne i problematične kože, a u formulaciji sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka koji deluju na četiri ključna faktora nastanka akni: pojačano stvaranje sebuma, zadebljanje površinskog sloja kože i posledično nakupljanje sebuma, razvoj bakterija i zapaljenje.

Pored toga, Eucerin®DermoPURIFYER linija ne sadrži komedogene ili uljane komponente, a preparati ne ostavljaju vidljive i masne tragove, jer ih koža brzo i lako upija. Veoma dobra podnošljivost i efikasnost Eucerin®DermoPURIFYER linije dokazane su klini
kim i dermatološkim studijama.

INFO:
Aktuelni popust od 30% pri kupovini
svih Eucerin®DermoPURIFYER preparata
traje dok traju zalihe u svim bolje snabdevenim apotekama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.