10 nezaboravnih stajlinga Viktorije Bekam

by | 18 oktobra, 2023
10 nezaboravnih stajlinga Viktorije Bekam; prelepa Viktorija bekam

Modna dizajnerka, pevačica, majka, model i najelegantnija hodajuća reklama svih vremena. Podsećamo se 10 nezaboravnih stajlinga Viktorije Bekam.

Spice Girl koja je postala priznata modna kreatorka ima besprekoran ukus, bilo na ulici, na aerodromu ili na crvenom tepihu. Kada razvijate sopstveni stil, Viktorija Bekam nudi nekoliko saveta: „Na početku, trebalo bi da probate sve. Dobro, loše, užasno“, kaže ona. “Kako starite, počinjete da shvatate šta vam najviše odgovara. Verujte svom iskustvu, a ne stilisti ili kreatoru pravila.” Verujte joj na reč…

10 nezaboravnih stajlinga Viktorije Bekam

1.  March 2023.

Budući da je Bekam bila ta koja je vintidž šartrez boju vratila u modu, nije iznenađenje što je baš nju odabrala za Nedelju mode u Parizu.

2. Oktobar 2022.

Bekam je izgledala sjajno dok je šetala Njujorkom u odeći inspirisanoj 70-im.

3. Oktobar 2022.

VB je vezala ovu lepršavu smaragdno zelenu haljinu oko struka kako ne bi preplavila njenu sitnu figuru.

4. Mart 2022.

Na Nedelji mode u Parizu, ikona stila bila je u centru pažnje u neonskim lakiranim pantalonama i prozirnom ljubičastom džemperu. Kombinacija boja i tekstura bila je smela, ali je uspela.

5. Oktobar 2021.

U šetnji njujorškim Upper East Side-om, Bekam se pojavila u izdanju koje je ostavilo bez daha sve zaljubljenike u modu.

6. Januar 2019.

Viktorija Bekam izgleda pomalo viktorijanski u ovoj košulji s podignutom kragnom. grlici. Deluje tako sofisticirano u ovom širokom, sivom, vunenom odelu.

7. Februar 2018.

Trendseterka je odašiljala military vibracije u zelenom kombinezonu s crnim kožnim čizmama, poštarskom torbom i velikim naočarima za sunce — sve iz njene istoimene kolekcije.

8. Februar 2018.

Viktorija je donela dašak boje u Njujork, noseći svetloplavu suknju i džemper u istoj boji,  sa bordo topom i žutim špicastim štiklama.

9. Februar 2018.

Viktorija Bekam je kombinovala ležernu tamnoplavu rolku, podvrnute izbledele farmerke, bordo čizme i torbu u istoj boji. Savršen jesenji stajling.

10. Oktobar 2017.

Viktorija Bekam demonstrirala je moć crvenih čizama tako što je svoje uparila sa kestenjastom haljinom dugih rukava.

Zanosna Viktorija Bekam zaista ima 15 vereničkih prstenova

Andreas Rentz/ Getty Images Entertainment