Hejli Biber u kožnom blejzeru i najpopularnijoj boji ove sezone

by | oktobar 23, 2023
Hejli Biber u kožnom blejzeru i najpopularnijoj boji ove sezone; Hejli Biber u braon boji

Zaboravite crvenu, prelepa manekenka i influenserka, upravo je potvrdila da je braon boja sezone. Pogledajte Hejli Biber u kožnom blejzeru. Savršen jesenji autfit.

Ove jeseni, influenserka je dominirala gde god da se pojavi paradom uatfita inspirisanih latte-om. A ovih dana uvela je trend braon-na-braon-na-braon i kreirala jedan od omiljenih stajlinga za sva vremena.

Hejli Biber u kožnom blejzeru: U braon boji od glave do pete

Biber je u petak izašla solo na proslavu 43. rođendana Kim Kardašijan koji je proslavila u restoranu Funke na Beverli Hilsu. Nosila je braon kožnu mini suknju koja je pokazivala njene gole noge i veliki blejzer u boji kafe. Uska bela majca ispod blejzera bila je pun pogodak. Hejli je upotpunila stajling svojom novom omiljenom ogrlicom optočenom dijamantima „B“, krupnim zlatnim minđušama, picastim braon štiklama i tamnocrvenom torbicom prebačenom preko ramena.

Hejli je ispravila svoju kosu do ramena, koja bojom podseća na „kolačiće sa cimetom i puterom“, dok je njena paleta šminke uključivala različite nijanse bronze i čokolade.

Braon boja joj tako dobro stoji

Ovo nije prvi put ove sezone da se Hejli Biber pojavljuje u braon izdanju. Pre mesec dana, manekenka i influenserka, primećena je u Parizu kako nosi malu braon haljinu (LBD 2.0). Hejlina nova paleta boja koju je baš tih dana predstavila na Instagram-u vezana je za najnovije izdanje njenog kozmetičkog brenda Rhode. U pitanju su nijansirane verzije njenih najprodavanijih peptidnih tretmana za usne.

Hejlin stajling otelotvoruje nijansu espresa svojom mini haljinom dugih rukava, moka nijanse, iz Saint Laurent-a. Haljinu je uparila s prozirnim čarapama i žutim kožnim štiklama, takođe iz Saint Laurent-a.

Redefinišući LBD, Biber je nosila smeđu haljinu Saint Laurent sa dugim rukavima i mikro porubom kako bi proslavio lansiranje novih Rhodeovih nijansiranih peptidnih tretmana za usne. Tom prilikom, manekenka je na usne stavila espreso sjaj, a kosu je sakupila u zalizani rep.

Savršeni blejzeri za jesen: Sa njima nema greške!

Charley Gallay/ Getty Images Entertainment