Irina Šajk prekršila glavno modno pravilo

by | oktobar 20, 2023
Irina Šajk prekršila glavno modno pravilo; Irina Šajk na crvenom tepihu

Ako ste Irina Šajk, sve vam je dozvoljeno – i oprošteno. To naročito važi za modna pravila. A kako je Irina Šajk prekršila glavno modno pravilo?

Dok se većina mama muči da nađe nešto da obuče što nije pidžama za odbacivanje dece u školu, Irina Šajk je ponovo dokazala da ona nije kao većina mama. Za supermodel, jutarnji odlazak u školu je trenutak za street style kao i svaki drugi –  i ona to ozbiljno shvata.

Kako je Irina Šajk prekršila glavno modno pravilo

Pre par dana, Irina je primećena kako vodi svoju šestogodišnju ćerku Li De Sen u nesvakidašnjem izdanju. Umesto haljine, supermodel je nosila crnu satensku košulju, preko koje je obukla preveliki tamnoplavi sako. Iako se uparivanje crne s plavom ranije smatralo modnom greškom, sada je nova alternativa potpuno crnoj njujorškoj uniformi.

Irina je upotpunila stajling crnom Hermes torbicom, crnim naočarima za sunce i parom crnih Meri Džejn potpetica. Njena duga kosa bila je skupljena u uglađeni pleteni rep, a svoj glam je zaokružila ružičastim karminom i rosnom kožom.

Nije joj prvi put…

Irina Šajk je sertifikovani stručnjak kada su u pitanju rizični trendovi. Bez obzira na to da li oslobađa bradavicu ili je potpuno u toplesu, manekenka će uvek posegnuti za odećom koja pomera granice do same ivice.

Prošlog meseca, manekenka se pojavila na Milanskoj nedelji mode noseći preveliku majicu uparena sa čizmama preko kolena. Između revija, presvukla se u XXL crnu Tupac majicu i čizme sa leopard printom do butina. Crna torba na ramenu sa kopčama i neuredni rep upotpunili su njen izgled „upravo izašla iz kreveta“.

Manekenka je nastavila svoj niz bez pantalona, noseći sivi, oversize blejzer preko opuštene crne košulje, koju je nosila samo sa štiklama Meri Džejn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Pre nekoliko nedelja, Irina je pokazala još jedan stajling bez pantalona. Tom prilikom obukla je crnu rokerskiu kožnu jaknu, široki crni blejzer sa dekolteom i čizme koje su sezalo iznad polovine butina. I nezaobilazni čipkasti grudnjak koji je virio ispod blejzera.

Eva Longorija u najotmenijem izdanju: Ovako se oblače prave dame

 

Mike Coppola/Getty Images Entertainment