Najudobniji trendi kaput: Nosi ga i En Hatavej

by | 17 novembra, 2023
Najudobniji trendi kaput: Nosi ga i En Hatavej

Ona je šik. Ona je elegantna. Ona je moderna muza. Ona je En Hatavej i nosi najudobniji trendi kaput koji je ikada postojao.

Prelepa glumica upravo nam je održala lekciju o oblačenju za sezonu, noseći najudobniji kaput koji možete pronaći.

Najudobniji trendi kaput: Savršeno stilizovan

Hatavej je primećena u Njujorku u šik kaputu brenda Toteme. Luksuzni kaput u kamel boji napravljen je od mešavine vune i kašmira. Ono što posebno privlači pažnju je šal-okovratnik koji se spušta preko ramena. Glumica je uparila kaput sa crnim čizmama iznad kolena i torbom u odgovarajućoj boju. Ispod kaputa obukla je oversize belu košulju.

Za sve prilike

Trendi kaput koji nosi En Hatavej nije samo otmen već i udoban. U njemu ne možete a da se ne osećate prijatno i ušuškanao. Ovaj kaput je tako mekan i komotan, tako da ga možete stilizovati na razne načine. Za svakodnenvu varijantu, možete ga nositi s helankama ili farmerkama i patikama. Ako želite elegantan autfit, uparite ovaj udobni kaput sa štiklama, pantalonama i krupnim crnim kaišem.

Hatavej je odlučila da stilizuje svoju košulju na dugmad boje slonovače i super seksi čizme Isabel Marant, koje izgledaju kao da su ukradene iz ormana Amal Kluni. Autfit je upotpunila avijatičarskim naočarima i Hermes Birkin torbom.

Ikona stila

En je jedna od neprikosnovenih modnih ikona poslednje decenije. Njeni savršeni autfiti definitivno će ući u istoriju mode. Jedna od njenih prednosti i razlog zašto njen ormar ima ponešto za svakoga je to što je profesionalac u modernizovanju klasičnih stilova.

Nedavno je glumica prisustvovala projekciji svog trilera Eileen, koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima 1. decembra, u smeđoj rebrastoj haljini s rol kragnom i maksi suknjom s resama. Hatavej za ovaj autfit odabrala elegantne minđuše, zlatne narukvice i odgovarajuće prstenje. Svoju bujnu dugu kosu pustila je da pada u talasima. Njen glam uključivao je bronzani smoky eyes  oči i sjajne usne.

Frazer Harrison/Getty Images Entertainment