Trudna Serena Williams podelila rutinu nege protiv strija na stomaku

by | 22 avgusta, 2023
Serena Williams

Nakon što je završila karijeru kao jedna od najpoznatijih teniserki, Serena Williams trenutno uživa u svojoj drugoj trudnoći.

Teniserka i njena devojčica Olympia u najnovijem YouTube videu nalaze se u kupatilu. Serena Williams nosi crne biciklističke kratke pantalone, crni sportski grudnjak i svileni kimono sa crnim, krem i zelenim šarama. “Mislila sam da bi bilo dobro da vam pokažem šta koristim na stomaku”, rekla je ona.

Pogledajte u nastavku šta je u pitanju.

Trudna Serena Williams podelila rutinu nege protiv strija na stomaku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Serena Williams o nezi tokom trudnoće

“Volim kozmetičke proizvode – volim svoju šminku, sve te stvari. Ali kada sam bila trudna sa Olympiom, nisam baš stavljala mnogo proizvoda na stomak – samo sam koristila losione. Sada ne želim da dobijem strije.”

Šta teniserka koristi za negu?

Tokom ove trudnoće, Serena Williams ima potpunu rutinu.

Puteri protiv strija

Za početak, teniserka objašnjava da je sirovi kakao puter jedan od najboljih proizvoda za trudnice. Naravno, nabavila je veliko pakovanje. „Ujutro ga samo utrljam na stomak“, kaže Serena dok topi blok sirovog kakao putera duž stomaka i leđa.

„Ako znate nešto o meni, ja sam najekstremnija osoba – pa kakao puter očigledno nije dovoljan“, kaže Williams. Zatim otkriva da koristi sirovi shea puter kao drugi korak u svojoj jutarnjoj rutini nege tela. Nakon što je istopila shea puter između njenih ruku, Serena ga nanosi, govoreći: „Važno je da nanesete na leđa i sredinu stomaka. Obično ga stavljam i na grudi.” Teniserka zatim ostavlja ulja da odstoje oko deset minuta, trljajući višak proizvoda na rukama.

Ulja protiv strija

Nakon toga, Serena Williams zatim nanosi čisto ulje vitamina E. „Video sam da je Mariah Carey rekla da se svakodnevno kupala sa uljem vitamina E“, kaže Williams. Umesto toga, ona utrlja količinu veličine pola kovanice na svoj stomak, otkrivajući da joj ovaj sastojak, konkretno, pomaže da smanji strije i poveća elastičnost kože.

„Pored proizvoda koje sam već koristila na stomaku, obično volim da menjam – pa ću noću malo promeniti svoju rutinu, ili tokom dana ako osećam da mi je stomak malo suv, ja nanosim čisto kokosovo ulje.” Zatim otkriva da je svoje kokosovo ulje dobila na putovanju – ali ako uskoro ne idete na tropsku destinaciju, umesto toga možete koristiti devičansko kokosovo ulje.

Naravno, ona i dalje sklapa neverovatne ponude za brendove i vodi sopstveni brend za sportiste Will Perform, ali najviše pažnje usmerila je na svoju porodicu i trudnoću.

Miljana MomirovićMike Coppola / Staff/GettyImagesEntertainment