Zbog ovih boja odeće Francuskinje uvek izgledaju elegantno!

by | 9 februara, 2024
najelegantnije boje odeće

Boje su ono što nam je potrebno kada želimo da plenimo stilom. Vrednu lekciju učimo od Francuskinja – ovo su najelegantnije boje odeće

Dovoljno je pogledati modu na ulicama Pariza pa da je svima jasno zašto smo toliko oduševljene stilom Francuskinja. Od mikrotrendova koje usvajaju svake sezone do brendova koje najčešće kupuju, toliko toga možemo da naučimo od naših pariskih prijateljica. Današnja lekcija? Boja!

Elegancija nije samo crna, teget, bela i bordo. Velika novost – Francuskinje nose boje! I opet izigledaju elegantno. Francuska estetika se često prikazuje kao ona koja je usredsređena na  uglavnom neutralnu paletu, a to je definitivno slučaj — većina Francuskinja koje religiozno se oslanja na klasične, svakodnevne komade za izradu svoje odevne kombinacije — ali one i dalje prave mesta za boje. Ali biraju najelegantnije boje odeće.

Francuskinje imaju sposobnost da pronađu bezvremene predmete koji nadilaze sezonske trendove, a to se svakako može reći za boje o kojima ćemo vam govoriti. Izbegavajte crnu, belu i mornarsku crnu, belu i tamnoplavu – ove kombinacije su tako dosadne! Skrolujte dalje da biste videli boje odeće koje će nositi Francuskinje ove godine.

 

Modna lekcija iz Francuske: Najelegantnije boje odeće

 

1. Bledo žuta

Francuskinje uvek uspevaju da izgledaju luksuzno i paleta boja im u tome umnogome pomaže. Čak i kada koriste „prave“ boje, čine to pažljivo birajući nijanse. Ova bledo žuta nijansa je savršen primer njihovog etosa. Tamo gde bi jarko žuta pojela ceo autfit, ova prigušena boja deluje baš kao neutralna – zamislite varijaciju na toplu bež ili taupe – da podigne tamnije boje bez narušavanja celokupnog izgleda.

2. Bogata braon

Smeđa je bila jedan od najvećih trendova boja prošle godine, ali za Francuskinje to nije bila novost. One već dugo nose ovaj svestrani ton, učvršćujući njegovu relevantnost i za 2024. godinu. Od pantalona i sakoa pa do do lakih smeđih haljina, Francuskinje koriste ovu nijansu kao meku alternativu crnoj i mornarskoj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Julie (@leasy_inparis)

3.  Hladna siva

Ne možemo pominjati najelegantnije boje odeće, a da ne pomenemo sivu. Potpuno siva odeća bila je suština estetike 2023. godine, a Francuskinje su nastavile da pokazuju svoju zahvalnostdok idemo dalje u 2024. Uskladite svoje sive tonove da biste učinili svoj izgled kohezivnim, ili ih spojite sa golubije plavom ili ugalj crnomda biste kreirali suptilan sukob. Napomena: siva je takođe odlična osnova za svetlije nijanse kao što je crvena. Kad smo kod toga…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @camillecharriere

4. Vatreno crvena

Crvena je glavni trend za 2024. godinu, ali ova svetla, paradajz crvena nijansa je zapravo veoma bezvremenska i možete je uvek nositi.Crveni dodaci su lak način da se ukaže na trend, kao i crveni džemper, koji možete nositi uz sve, od farmerki do minica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @camillecharriere

5. Šik maslinasta

Kada je reč o nijansama zelene, maslinasta je možda najsvestranija za uparivanje, zbog čega su se Francuskinje usredsredile na nju. Kao što se ovde vidi, maslinasto zelena je još jedna boja koja stvara idealnu osnovu za svetlije nijanse sa kojima biste možda želeli da eksperimentišete, čineći je zgodnim dodatkom svakoj garderobi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

GettyImagesPlus