Kako da izgledate elegantno u helankama

by | 13 novembra, 2023
Kako da izgledate elegantno u helankama; žena u elegantnim helankama

Helanke su omiljeni odevni komad mnogih žena. Ako ih kombinujete pravilno, mogu izgledati i elegantno. Kako da izgledate elegantno u helankama?

Među udobnim pantalonama koje će vladati sezonom jesen/zima 2023-2024, izdvajamo helanke kao favorite influenserki starijih od 50 godina. Bez sumnje, helanke su postale nove moderne crne pantalone. Zato želimo da podelimo s vama trikove za nošenje helanki ako želite da izgledate elegantno.

Kako da izgledate elegantno u helankama: Osnovna pravila

S obzirom na to da su helanke uske, važno je da ih kombinujete sa širokim gornjim delom – to je osnovno pravilo.

Kombinujte ih sa osnovnim elementima garderobe

Jedan od najboljih saveta koje možemo da podelimo sa vama je da kombinujete helanke sa osnovnim i vanvremenskim odevnim predmetima. Blejzeri, prevelike košulje, pleteni džemperi, trenč kaputi ili kaputi ravnog kroja.

Vodite računa o aksesoarima

Sledeća osnovna tačka koju treba imati na umu je moć aksesoara. Sve što treba da uradite je da svom autfitu dodate torbu, naočare za sunce i maksi minđuše kako biste ga potpuno uzdigli (i transformisali).

Nosite helanke s visokim potpeticama

Ako želite da nosite helanke u večernjem izlasku ili za neku posebnu priliku, kombinujte ih s visokim potpeticama i blejzerom. Ako ne želite visoke potpetice, obujte baletanke ili mokasine. To su najelegantniji i najsofisticiraniji komadi obuće.

Odlučite se za monohromatski autfit

Naravno, totalno crno biće siguran pogodak. Crne helanke, crni blejzer i crne mokasine. Sigurno ćete izgledati elegantno.

Najelegantniji autfiti s helankama

S blejzerom i štiklama

Ako želite da izgledate elegantno u helankama, uparite ih sa crnim blejzerom i crnim štiklama. Ispod blejzera možete obući moderni beli džemper sa crnim prugama.

Sa baletankama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Ako više volite ravne cipele, ne brinite, jer ćete elegantan autfit dobiti i ako kombinujete helanke sa baletankama, dugom košuljom i blejzerom.

Monohromatski autfit

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petra van Bremen (@petravanbremen)

Kada ste u nedoumici, totalno crno će uvek biti siguran pogodak. Preporučujemo vam da kombinujete sofisticiraniju odeću sa prozirnim materijalima i kamenčićima s vašim omiljenim helankama za večernji izlazak.

S čizmama do kolena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Ako želite da izgledate elegantno u helankama, kombinujte ih s modernim čizmama do kolena, prevelikim džemperom i oversize sakoom.

 

 

indira's work/shutterstock.com