Najmoderniji šalovi: Nose ih dame s besprekornim ukusom

by | novembar 28, 2023
Najmoderniji šalovi: Nose ih dame s besprekornim ukusom

U zimskom periodu šalovi su važan deo garderobe koji mogu podići, ali i pokvariti autfit. A koji su najmoderniji šalovi ove sezone?

Šal je najpopularniji zimski aksesoar s kojim možete bezbedno eksperimentisati. Dolazi u različitim dizajnima i materijalima, od finog kašmira do cvetne svile. Žene svih uzrasta imaju jedan ili više šalova u svojoj garderobi, jer se uklapaju u različite stilove odevanja – pristaju i poslovnim ženama i devojkama koje vole sportski šik.

Najmoderniji šalovi ove sezone

Kašmir

Članak se nastavlja posle reklama

Kašmir se smatra standardom mekoće i udobnosti i ove sezone ne gubi svoju poziciju. Svestran je i topao, što ga čini apsolutnim favoritom za zimsku garderobu. Ako se odlučite za kupovinu takvog šala, birajte prigušene boje. Ovaj aksesoar je savršen za slojeviti autfit. Budući da je šal od kašmira tanak, neće praviti izbočine isopod kaputa ili jakne.

Prugasti šal

Ako vam se ovosezonski moderni monohromatski aksesoari čine previše jednostavnim, onda su pruge odličan izbor. Veliki prugasti šal osvežiće zimski stajling. On treba da bude centralni deo autfita i ne mora da se uskladi sa gornjom odećom, torbom ili cipelama.

Članak se nastavlja posle reklama

Široki šal

Široki tanki šalovi (marame) se vraćaju u modu na velika vrata, što nas silno raduje jer su izuzetno praktični. Postoje razne opcije za korišćenje ovog aksesoara: kao obimni šal, kao ogrtač/kardigan ili kao kapuljača kako ne bi pokvarili frizuru. Ovaj šal možete nositi i sa jaknom, i sa kaputom i sa bundom. Ali, najbolje se uklapa u klasični elegantni autfit.

Članak se nastavlja posle reklama

Šal s resama

Boho stil se vratio na modne piste za zimsku sezonu 2023/24. Rese na šalovima treba da bude duge i guste. Delovaće ekstravagantno i unikatno. Nosite ovaj šal sa kaputom ili bundom – on će naglasiti vašu sofisticiranost.

Članak se nastavlja posle reklama

Debeli šal

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@rirascarf је поделио/ла објаву

Njegove glavne prednosti su udobnost i toplina. Sa čime kombinovati ovaj moderni šal? Ne postoje stroga pravila, jer je danas takav aksesoar najčešći akcenat autfita. Nosite ga uz obične jakne i kapute, ili dopunite svetlu odeću šarenim šalom, podižući raspoloženje sebi i prolaznicima.

Članak se nastavlja posle reklama
CentralITAlliance/gettyimages.com