Superhero je više od modnog brenda – evo i zašto!

by | 18 decembra, 2021
Superhero je

Vreme je praznika, odaberite nešto iz Superhero kolekcije i postanite nečiji superheroj. Evo i zašto…

Superhero je onlajn platforma putem koje možete donirati dobrotvornoj organizaciji NURDOR – Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, i odabrati poklon – odevni predmet po svojoj želji. Saznajte detalje…

Superhero.rs je nova platforma za onlajn donacije, koja je plod saradnje kompanije Mastercard i dobrotvorne organizacije Nurdor, kao još jedan važan digitalni kanal kroz koji će ova organizacija moći, na održiv i jednostavan način, da prikuplja sredstva za inicijative i aktivnosti kojima se bavi, kako bi pomogli lečenje i oporavak dece obolele od raka.

Modni brend sa humanitarnom misijom

Superhero platforma ima posebno osmišljen modni brend, kao važan deo novog koncepta doniranja. Ovaj modni brend dostupan je isključivo u okviru superhero.rs platforme, čiji je cilj stvaranje potpuno novog i održivog načina prikupljanja sredstava, kako bi se dugoročno pomoglo malim superherojima koji se bore za izlečenje od malignih bolesti.

Superhero modni brend treba da podstakne ljude na novu kulturu doniranja i da, posebno kod mladih ljudi, stvori naviku da pomažu drugima. Sve one koji ga budu nosili pretvara u superheroje, jer će novac od donacija ići upravo Nurdoru.

Kako izgleda Superhero pilot kolekcija

Inspirisan popularnim street fashion brendovima, kreativni tim Superhero.rs platforme osimislio je i kreirao atraktivan modni brend, koji će za razliku od drugih brendova ovog tipa imati važnu misiju – da one koji ga budu nosili učini superherojima, koji umesto supermoći koriste svoje srce i na taj način pomažu malim superherojima.

superhero je

Pilot kolekcija novog modnog brenda, koja je od danas dostupna isključivo putem online shopa na sajtu superhero.rs, upravo je street fashion. U pitanju je udobna odeća, izrađena od najkvalitetnijeg pamuka, modernih krojeva, u nekoliko boja, proizvedena u Srbiji. Kolekcija sadrži majice, polo majice, dukseve i tunike sa jednostavnim i elegantnim printovima, različitih ispisa Superhero. Namenjena je svim generacijama i može se uklopiti u najrazličitije stilove odevanja. Prvu kolekciju čini ukupno 11 artikala.

Superhero ima ambiciju da postane važan i relevantan modni brend na tržištu. Već u 2022. godini planira zanimljive saradnje sa lokalnim dizajnerima, u vidu kapsul kolekcija. Kao i većina modnih brendova, imaće dve osnovne kolekcije – proleće/leto i jesen/zima.

superhero je

Prva kolekcija je urađena u ograničenom broju, a namera brenda je da taj koncept zadrži i za ubuduće. 

Superhero platformu i kolekciju su prodržale brojne javne ličnosti među kojima su: bend Buč Kesidi, DJ Tijana T, voditelji Zoran Kesić, Galeb Nikačević i Boško Jakovljević, košarkašica Nataša Kovačević, reper Mikri Maus (Prti Bee Gee), street art umetnica TKV i mnogi drugi…

Pročitajte i… L&Z urednice biraju za vas: 21 fantastična ideja za novogodišnje poklone

lepotaizdravlje.rsPromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.