Umetnost ravnoteže u SC Stadion: Pogledajte kako smo se proveli!(FOTO)

by | 18 septembra, 2017

Subota u SC Stadion bila je posvećena duhu i telu! Naime, organizovane su tri radionice: Umetnost ravnoteže, Mandale i Integra balans trening, koje su posetiocima šoping centra Stadion pružile jedinstveno putovanje skroz svet ličnog razvoja. 

Pogledajte galeriju fotografija:

Foto: Goran Zlatković

Umetnost ravnoteže predstavila nam je holistička terapeutkinja Tatjana Jevđović. Integra Life Club, koji Tatjana vodi sa svojim saradnicima, osmislio je program koji pruža osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

Mandala na drevnom indijskom jeziku znači krug i predstavlja odnos između duhovne i materijane energije. U svim civilizacijama, religijama i kulturama krug je korišćen kao moćan komunikacioni simbol. Na radionici Mandale radili smo kreativne bojanke za odrasle, koje za cilj imaju osim snižavanja nivoa stresa kojem smo svakodnevo izloženi, tako i stimulisanje rada leve i desne strane mozga.

Milica Jovanović (licencirani trener za Hatha jogu) i Isidora Jevđović (holistički terapeut i konsultant) održale su radionicu “Integra balans trening”. Na ovoj radionici posetioci su probali korisne vežbe koje su primenljive u svakodnevnom životu i koje nam pomažu da brzo uspostavimo psiho-fizički balans.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.