Blistavi manikir: 7 ideja za svetlucave nokte koje će osvojiti ovu jesen

by | 22 septembra, 2023
Ideje za svetlucavi manikir

Blistavo, sjajno, šljokice – to je manikir koji će obeležiti ovu sezonu. Ideje za svetlucavi manikir pogledajte u tekstu.

Ideje za svetlucavi manikir: Nokti kakve sve želimo da nosimo

Jesen ume da bude pomalo depresivna ako niste ljubitelji kiša i oblačnog vremena. A svetlucavi manikir je tu da podigne raspoloženje u svakom sivom danu. Evo nekoliko ideja koje bi trebalo da isprobate ove jeseni za nokte koji su u trendu.

Manikir sa folijom

Folije su veoma popularne u manikiru jer sa njom možete kreirati širok izbor dizajna. Možete samo delimično pokriti nokte sa njom ili kreirati šare sa njom ili prekriti ceo nokat. Sjaj folije imitira odsjaj plemenitog metala što čini ovaj manikir veoma otmenim.

Francuski manikir sa šljokicama

Ako ste ljubitelji klasičnih manikira, isprobajte francuski manikir sa šljokicama. Na ovaj način ćete vašim noktima dodati svetlost i kreativnost. Njega veoma lako možete i sami napraviti. Izaberite lak sa suptilnim šljokicama, a zatim nacrtajte sjajnu traku duž ivice nokta kao kod običnog francuskog manikira.

Ideje za svetlucavi manikir: Manikir koji se reflektuje

Ovo je veoma impresivan dizajn koji bukvalno fascinira. Male čestice stakla ili plastike u lakovima koji se reflektuju prelamaju svetlost i stvaraju neverovatan sjaj. U običnom životu ovaj manikir izgleda sjajno i savršeni su za večernje izlaske.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sat_nail_style (@sat_nail_style)

Velvet nokti

Baršunasti nokti su ove jeseni jedne od najpopularnijih. Iako možda nisu meki na dodir, oni izgledaju veoma impresivno. Trik je u tome što lak koji se koristi sadrži sitne metalne čestice, a manikir ih pomoću specijalnog magnet postavlja u željeni položaj.

Hrom manikir

Za hromirani manikir je potrebno da prašak utrljate u glavnu boju laka. Nasenite lak i ostavite da se osuši dok lak ne bude reagovao na dodir u potpunosti. Na kraju premažite sve sjajnom završnom obradom. Bez njega se mogu lako stvoriti ogrebotine na manikiru.

Ideje za svetlucavi manikir: Sjajni mikro-francuski

Francuski manikir nikada ne izlazi iz mode, ali je mikrofrancuski sada na vrhuncu svoje popularnosti. Društvene mreže vrve od njegovih raznih varijanti. Ovo je vrlo lako, samo umesto belog laka odaberite šljokice. I savršeni nokti su vaši.

Obrnuti francuski manikir

Još jedan tip francuskog manikira je obrnuti. Ono što treba da uradite jeste da napravite goli manikir, a zatim nacrtate pravu liniju na samom dnu nokta. Ovakvi nokti imaju veoma lep izgled sa akcentom koji ne upada u oči.

Sjajni nokti su svakako glamurozni i veoma upečatljivi, stoga slobodno budite kreativni i pustite mašti na volju. Ubacite šljokice i unesite boju u predivnu jesen.

Francuski manikir za jesen 2023: 9 ideja za jesenji frenč

baiajaku/GettyImagesPlus