Ljubavni horoskop za nedelju od 18. do 24. septembra: Koga čekaju romantične avanture, a koga teški razgovori?

by | 16 septembra, 2023
ljubavni horoskop za nedelju od 18. do 24. septembra

Ove nedelje biće lako zaljubiti se! Ovnove i Jarčeve očekuju nove romantične avanture, posebna osećanja će se pojaviti u srcima Devica i Strelaca. Takva ljubav dolazi jednom u veku. Pokažite svoja osećanja onima koje volite. Ne plašite se!

Vreme je da se sve one neispričane ljubavne priče ispričaju. Merkur je napokon krenuo pravo 15. septembra i sada napokon možemo na pravi način da razgovaramo o osećanjima. Ipak, septembar je mesec u kome ne treba donositi značajne odluke jer ipak – pet planeta je u retrogradnom hodu.

Ljubavni horoskop za nedelju od 18. do 24. septembra

Ovan

Zvezde poručuju Ovnovima da su četvrtak i petak pogodni za ispunjenje romantičnih želja ove nedelje. Početkom nedelje komunikacija će vas obradovati ako uspete da se nosite sa povećanom osetljivošću i pronađete ravnotežu interesovanja u intimnoj sferi. Izlasci u subotu i nedelju se ne preporučuju.

Bik

Zvezde preporučuju zaljubljenim Bikovima da u ponedeljak i utorak postanu pažljiviji prema raspoloženju i potrebama partnera. On ili ona možda neće otvoreno reagovati na nedostatak vašeg interesovanja ili empatije, ali mogu to ozbiljno da zamere i pokušaju da naplate ove vaše greške u budućnosti.

Blizanci

Sredina ove nedelje biće značajna za razvoj ljubavnih odnosa Blizanaca. U ovom trenutku, zvezde ih savetuju da češće slušaju mišljenje svog partnera i da ne naglašavaju različitost mišljenja u vezi. Četvrtak i petak su odlični dani ako je međusobna ljubav važnija od ideoloških i svakodnevnih razlika.

Ljubavni horoskop za nedelju od 18. do 24. septembra: Rak

Ove nedelje, Rakovi bi trebalo da rade na harmonizaciji ljubavnih odnosa radnim danima. Ako par (posebno sa dugom istorijom) razvije jednostrano ili obostrano nezadovoljstvo, onda subota i nedelja neće biti najlepši i najmirniji dani. Što duže traje veza, to će međusobni napadi biti uvredljiviji.

Lav

Zaljubljenim Lavovima savetuje se da upravljaju svojim emocijama početkom ove nedelje. U ovom trenutku romantična iznenađenja nisu uvek prikladna, moguće je neuravnoteženo ili preterano zahtevno ponašanje. Ni vikend neće biti previše ugodan. Za značajan datum, zvezde savetuju da izaberete četvrtak.

Devica

Ove nedelje zvezde ne maze Device idealnim uslovima  u ljubavi. Moraćete da prihvatite da svaka situacija ima svoje značenje i pokušate da ga izvučete. Prvi i poslednji dan u nedelji obećavaju negativna ili pomešana osećanja. Najromantičnija i meka, ali i najpodmuklija, biće sredina nedelje.

Ljubavni horoskop za nedelju od 18. do 24. septembra: Vage

Ove nedelje, zvezde savetuju Vagama da ne propuste četvrtak: čini se da je ovo najbolji trenutak za pokazivanje romantične inicijative. Čak i ako postoje pojedinačne zamke u situaciji, one se lako mogu izbeći. Početkom nedelje mogu biti važne intimne ili etičke nijanse.

Škorpija

Ove nedelje veoma je indikativno ponašanje zaljubljenih Škorpija u ponedeljak i utorak. Njihova sopstvena osećanja ili psihološki pritisak od strane partnera mogu ih naterati da promene svoje navike ili učine ustupke po pitanju koje im je važno. Moguć je neočekivani preokret u vezi.

Strelac

Strelcima će biti teže da se odupru svojim ljubavnim željama sredinom ove nedelje. Na sreću, imaće sreće: ovo je pravo vreme za romantičnu idilu, uprkos mogućim preprekama, tajnama ili nesporazumima. Romantične simpatije nekih Strelaca biće kontradiktorne i ambivalentne.

Ljubavni horoskop za nedelju od 18. do 24. septembra: Jarac

Iskustva ove nedelje mogu da liše Jarčeve emocionalne stabilnosti. Početkom nedelje mogu pasti u malodušnost ili opsesiju, a sredinom – u iluziju. Važno im je da ne eskaliraju situaciju, inače ih tokom vikenda može sačekati lična kriza ili neprijatan zaokret u vezi.

Vodolija

Početkom ove nedelje bilo bi dobro da Vodolije postanu malo opreznije i uzdržanije u ljubavnim odnosima. Pošto su podlegli magiji osećanja i šarmu svog partnera, prilično su sposobni da povuku rizičan potez, koji će u budućnosti dodati snažne i nepredvidive dramatične preokrete njihovim ljubavnim odnosima.

Ribe

Ove nedelje, ljubavni odnosi Riba se ne razvijaju uvek onako kako oni žele, ali ponekad nepredviđeni događaji mogu uticati na tok njihove romanse. Zvezde sugerišu da je bolje da svoj uticaj iskoriste u prvim i poslednjim danima u nedelji. U intervalu od srede do petka velika je verovatnoća grešaka i iluzija.

helenaaak/istock/gettyimagesplus