Aplikacije za mršavljenje – Izgubite kilažu brzo i lako

by | 7 aprila, 2020
Aplikacije za mršavljenje

Aplikacije za mršavljenje pomoći će vam da postignete željenu figuru.

Dolazak proleća svake godine obeležavaju novi modni trendovi i novi beauty proizvodi. Upravo nas oni podsećaju da je vreme ne samo da pretresemo svoje plakare i nesesere, već i da proverimo težinu svog tela. Budimo iskreni – brojne đakonije i smanjena pokretljivost tokom zime neretko ostave traga na telu.

Nažalost, ovo proleće je u znaku korona virusa. S obzirom da je opasna bolest poprimila razmere pandemije vlade mnogih zemalja, pa i naše, naložile su stroge zaštitne mere. Osim karantina, one su uključile i zatvaranje svih sportskih objekata. Vežbanje je u vanrednoj situaciji otežano. Ili je to, možda, samo izgovor?

Boravak u domu, zapravo, ne znači da ne možete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Zahvaljujući pametnim telefonima dostupne su vam mnoge aplikacije za mršavljenje. Počev od raznovrsnih programa vežbanja, preko brojača kalorija, pa do dijetalnih jelovnika – mi vam predstavljamo favorite u 2020. godini.

Najbolje aplikacije za mršavljenje – Lose It!

Prema mišljenu mnogih Lose It! spada u najbolje aplikacije za mršavljenje. Kreirana je tako da se prilagođava vašem telu i postavljenim ciljevima. Naime, putem svog naloga možete podesiti željene parametre, a zatim pratiti njihovo ostvarivanje. Takođe, možete da vodite dnevnik ishrane i treninga, kao i da pravite planove za naredni period.

Aplikacije za mršavljenje

Da biste lakše ostvarili rezultate Lose It! sadrži ne samo veliku bazu recepata i aktivnosti, već i skener barkodova i društvenu mrežu za međusobnu podršku.

Calorie Counter – MyFitnessPal

Iako postoji već nekoliko godina MyFitnessPal nudi sve što je potrebno za oblikovanje tela. Ne čudi što je i dalje među najmomiljenijim.

Kao i kod Lose It! potrebno je da imate svoj nalog u koji ćete uneti visinu, težinu, pol, godine i težinu koju želite da imate. Na osnovu ovih parametara aplikacija će izračunati koliko vam kalorija dnevno treba. Dovoljno je da u toku dana unosite sve što ste pojeli i uveče ćete imati tačan pregled kalorija, tj. znaćete da li ste prekoračili dozvoljeni limit.

Ujedno, MyFitnessPal vam propisuje najbolje vežbe za vaše telo, kao i dijetu. Za lakšu pripremu jelovnika na raspolaganju vam je preko pet miliona namirnica sa kaloričnim vrednostima.

Sjajne aplikacije za mršavljenje – Sworkit

Bez obzira da li želite da smršate, dobijete mišiće, poboljšate fleksibilnost ili povećate izdržljivost, Sworkit je tu za vas. Ova aplikacija definitivno odgovara svima. Pomoću nje možete da odradite pun trening od 45 minuta, ali i najbolju petominutnu vežbu za svoje telo, kada nemate dovoljno vremena.

Aplikacije za mršavljenje

U skladu sa postavljenim ciljevima na raspolaganju su vam različiti programi, poput joge, pilatesa, kardio, vežbi istezanja, intenzivnog Tabata treninga… Vežbe prati detaljna prezentacija, te ćete vrlo lako moći da izvedete svaku od njih.

Meditation Studio

Stres je glavni izvor mnogih problema, pa i prekomerne težine. Zato neka vaš režim mršavljenja obuhvati i aplikacije za opuštanje. Među njima se posebno izdvaja Meditation Studio, koja je dva puta proglašena najboljom aplikacijom u oblasti zdravlja i fitnesa.

Meditation Studio vas uvodi u svet meditacije, dajući vam dragocene savete kako da se pokrenete, fokusirate, poboljšate svoje sposobnosti, otklonite negativne misli, pa i kako da prihvatite novi početak.

Koje aplikacije za mršavljenje vi birate?