7 poza u seksu koje će mu pomoći da “traje” duže

by | mart 15, 2024
poze koje garantuju duži seks

Iako postoji mnogo faktora koji igraju ulogu kada govorimo o trajanju odnosa, položaji u krevet su definitivno jedan od presudnih. Pa, koje to poze garantuju duži seks?

Preme brojnim istraživanjima, ženama je potrebno daleko više stimulacije nego muškarcima. Jednostavno rečeno: da bi doživele orgazam ženama je potreban duži seksualni odnos nego muškarcu. Ali, šta kada on ne može toliko da izdrži?

Ove poze u seksu koje su izabrali stručnjaci trebalo bi da vam pomognu.

Poze koje garantuju duži seks

 

Kaubojka

Lezite na leđa i dozvolite svojoj partnerki da vas opkorači. U ovoj poziciji, partnerka na vrhu ima skoro potpunu kontrolu nad situacijom, omogućavajući joj da kontroliše brzinu, dubinu i ritam cele sesije. Obavezno komunicirajte sa svojom partnerkom kako biste preneli nivo i pomogli joj da dođete do cilja.

Kašika

Oba partnera leže na boku. U ovom slučaju, muškarac je velika kašika, a žena mala kašika. U ovoj poziciji, pokreti i dubina penetracije su ograničeni, pa ćete imati bolju kontrolu nad svojim uzbuđenjem. Pritom, kratki potezi i ugao karlice u ovoj pozi pomažu da pogodite G-tačku, što kašiku čini odličnom pozom za ženski orgazam.

Rame uz rame

Ovo je slično kašikama, ali u ovom slučaju partneri gledaju  jedno u drugo.  Ležeći na boku licem u lice, partner podiže nogu i obavija je oko kuka muškarca omogućavajući pristup.
Oba partnera imaju mogućnost da kontrolišu dubinu penetracije zbog čega je ovo poza koja garantuje duži seks.

Lotos

Muškarac sedi na krevetu ili podu, a žena mu opkoračuje kukove, okrenuta prema njemu, dozvoljavajući mu da penetrira. Moraćete da održavate položaj i sebe i partnerke zbog čega će uzbuđenje sporije rasti, a seks će duže trajati.

Krst

To uključuje da muškarac leži na boku, a ona na leđima, njen torzo je pod uglom od 90 stepeni u odnosu na muškarčev torzo, njene noge prebačene preko njegovih kukova. Muškarcu je ograničen opseg pokreta i dubina penetracije, pa i ova poza garantuje duži seks.

Lenji pas

Ovaj položaj nudi preokret u odnosu na tradicionalnu poziciju „psećeg stila“. U ovoj verziji, oba partnera leže na stomaku, muškarac na ženi. Dubina penetracije je znatno smanjena, što vam omogućava da se zabavljate duže.

Stolica

Sedite na stolicu,a žena neka vas opkorači. Žena ima kontrolu i obično ograničava brzinu odnosa i usporava ga. Samim tim, seks traje duže.

PeopleImages/istock/gettyimages