Elegantne haljine za žene 50+ koje se savršeno uklapaju sa čizmama do kolena!

by | 2 novembra, 2023
midi haljine za žene u pedesetim

Midi haljine i čizme do kolena su savršena modna kombinacija za žene u pedesetim – evo 5 autfita koji izgledaju moderno i mladalački

Od svih modnih trendova na koje nalazimo ove jeseni 2023, postoji jedan koji svojom elegancijom i sofisticiranošću privlači svu pažnju: midi haljina. Ovaj model je omiljena garderoba žena u pedesetim godinama jer impresionira svojom udobnošću, suptilnošću i brzinom stilizacije. Pa, dovoljno je skinete haljinu sa vešalice, obujete omiljene čizme do kolena i vi ste spremne!

Midi haljina i čizme do kolena – omiljena kombinacija za žene u pedesetim

Evo kako možete da izvučete maksimum iz ove modne kombinacije.

Asimetrična midi haljina + čizme sa visokom petom

Sivo je boja sezone, a asimetrija takođe jedan od trendova koji su vladali pistana. Ova haljina od štofa je savršenog kroja, a njenu monotonu sivu boju savršeno razbijaju visoke crvene čizme do kolena.

Romantična midi haljina + kožna jakna

Još jedna kombinacija u kojoj uživaju žene u pedesetim. Jakna i čizme od iste vrste kože udružene sa upadljivom lepršavom haljinom sa printom – ova kombinacija deluje izuzetno mladalački i zabavno.

 Lepršava haljina + predimenzionirani džemper

Lagana lepršava midi haljina sa printom izgleda odlično i u kombinaciji sa predimenzioniranim kašmir džemperom. Posebno efektna kombinacija ako nosite antilop čizme u boji jeseni – braon.

Džemper haljina + kožne čizme do kolena

Savršena kombinacija za hladne zimske dane su džemper haljine i čizme do kolena. Haljine od trikotaže su posebno povoljne sa prikrivanje nesavršenosti, pa ih zato žene u pedesetim obožavaju.

AnnaZhuk/istock/gettyimagesplus