Viktorija Bekam pokrenula novi mani trend: Ovo su posh nokti!

by | 25 oktobra, 2023
posh nails viktorija bekam

Posh nokti Viktorije Bekam su baš ono što im ime obećava: jednostavni, jednobojni i otmeni!

Svi znaju da je Viktorija Bekam otmenija (engl. posh)nego što će većina zvezda ikada biti. Na kraju krajeva, njeno ime je bilo Posh Spice, a ona je jedna od najuspešnijih ženskih modnih i kozmetičkih mogula na svetu. Stil Viktorije Bekam je uvek šik, bilo da dizajnira za modnu pistu, odlučuje o ličnom stilu, frizuri ili bira manikir.

Šta su posh nokti?

Viktorija Bekam pojavila se na zabavi sa dve superzvezde: fudbalerom Leom Mesijem i dizajnerom Tom Fordom. Iako su  njih troje sami po sebi senzacija, ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti bili su – nokti Viktorije Bekam: jednostavni, minimalistički i zapanjujući.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Posh nokti su bezvremenski  manikir. Oni su kratki i prirodnog oblika u nude nijansi. Viktorija Bekam je izabrala prigušenu bež nijansu koja je negde između popularnog milk manikira i boje ovsenog mleka. Ovako svetli nokti uz tamnu mnohromatsku odeću ostavljaju prilično luksuzan utisak.

Kako se rade posh nokti?

Na našu sreću, ovaj otmeni minimalistički manikir je tako lako replicirati – i verovatno imate sve potrebno kod kuće. Kao i svaki manikir, počnite tako što ćete ukloniti ostatak laka, naneti ulje na zanoktice da ih omekšate i zatim ih sabiti. Ovo noktima daje urednost. Nakon toga isecite nokte i turpijajte do željene dužine i oblika. Posh nokti nisu ni sasvim četvrtasti ni obli – oni prate oblik prirodne linije nokta. Kada su oblikovani, ispolirajte površinu nokta i nanesite bazu.

Nakon što ste sve pripremili, samo izaberite pravu boju. Neophodna vam je sjajan lak za nokte, nipošto mat. Zapečatite ga svojim omiljenim završnim premazom, dodajte malo ulja za nokte i dobićete krajnje otmen utisak.

Creig Barritt/GettyImages