U ovom šortsu može se vežbati u onim danima – bez uloška! Da li biste ga probali?

by | 12 maja, 2017

Pre dve godine fotke muzičake, pevačice i aktivistkinje Kiran Gandi postale su viralne, kada je na cilj Londonskog maratona stigla sa krvavim mrljama na helankama. Kako je kasnije objasnila, nije htela da je uložak ili tampon usporavaju dok trči, te je tim svojim postupkom, između ostalog, možda izazvala i revoluciju kada je u pitanju fitnes oprema za žene.

Foto: Thinx

Američki brend Thinx, koji od 2011. godine proizvodi specijalne gaćice koje se nose tokom menstrualnog ciklusa, sada je dizajnirao i fitnes liniju, odgovarajuću za najrazličitije tipove aktivnosti – od joge, preko krosfita pa do – maratona (Londonskog ili Beogradskog ili koji god već da vam je najbliži/najdraži). Kompanija svoj proizvod opisuje kao „otporan na mensturaciju“, sa ugrađenom zaštitom koja može da upije količinu tečnosti poput dva tampona.A kao znak da je ovo tek početak jednog trenda koji će samo rasti jeste lista čekanja od 2.400 žena koje žele da kupe ovaj proizvod.

Foto: Thix

Ispod šortsa nalaze se specijalne, patentirane Thinx gaćice, a proizvod, koji košta 65 dolara, izrađen je u sedam veličina (od XS do 3XL) od lagane tkanije koja koži omogućava da diše i istovremeno odlično upija vlagu.

Pa, kakva je vaša „presuda“? Da li biste verovale ovom šortsu dovoljno da odradite ceo trening bez uloška? Čekamo vaše komentare!

Sneek peak: Menstruacija, ali iz jednog poptuno novog ugla, jedna je od tema koje pripremamo za naše junsko izdanje (20. maja na kioscima). 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.