Sive pantalone Jennifer Garner su must have za zimu 2023/2024

by | 19 oktobra, 2023
sive pantalone jennifer garner

Sive pantalone Jennifer Garner su moderne, ali i laksave – visoki struk i ravne nogavice sakrivaju nesavršenosti

Koliko god da vam se sviđaju boje, moraćete da priznate – siva je omiljena boja sezone! Od sivih blejzera, preko kaputa i kožnih jakni, do poslednjeg hita – sivih pantalona, ova je boja preuzela ulice. Jednostavo, siva boja unosi stil i luksuz svakog autfitu, a to je dokazala i Jennifer Garner.

Zašto su sive pantalone Jennifer Garner  must have?

Sive pantalone Jennifer Garner bukvalno su najlaskaviji trendi komad sezone.  One su tstilske, školski primer trendi komada, ali kriju u sebi još jedan trik – kroj koji laska čak i nesavršenoj figuri. Visoki struk i široke nogavice pokrivaju višak kilograma ili spojlere koji se nakupljaju posle leta.

Kada je glumica izašla ove nedelje, dokazala je sive pantalone u sezoni 2023/2023 mogu izgledati prilično elegantno. Jenniferin autfit je pokazao kako siva može da oplemeni autfit. Uparila je jednostavan gornji sa štofanim pantalonama visokog struka, dodala trendi tkanu torbu i zdepaste mokasine (još jedan hit jeseni). Kaiš na sivim pantalonama ima samo jednu funkciju – da istakne struk, dok upasana majica čini da glumičine noge izgledaju još duže i vitkije.

Sive pantalone za zimu 2023/2024: Celebrity inspo

Ako vas potpuno sivi autfit Jennifer Garner ne oduševljava, evo nekoliko celebrity primera kako da stilizujete sive pantalone tokom zime 2023/2024.

Kendall Jenner: sive pantalone + pelerina

Još jedan monohromatski sivi autfit, ali ovaj definitivno privlači pažnju izborom pantalona i pelerine. Visoke štikle samo dodaju eleganciju izgledu.

Hailey Bieber: sive pantalone + sivi blejzer + pink rolka

Siva ima još jednu divnu osobinu – odlično se kombinuje sa jarkim bojama. Predimenzionirane pantalone i sivi blejzer koji je obukla Hailey odlično su istaknuti upadljivom rolkom.

Zendaya: sive pantalone + tregeri

Kada ste poslednji put nosile tregere za pantalone? U svom neverovatnom stilu Zendaya je pokazala kako stvoriti edgy i jedinstvenu kombinaciju sa sivim pantalonama.

 

Frazer Harrison/GettyImages