YouTube kanali za treniranje uz koje možete da se bacite u akciju kod kuće

by | 12 novembra, 2020

Ovi YouTube kanali za treniranje olakšaće vam vašu fitness potragu 

Mnogi ljudi nisu voleli da treniraju u teretani i u grupi čak i pre vanrednog stanja i propagiranja socijalne distance usled pandemije koronavirusa. Ako ste i vi jedni od njih i svoje treninge volite da radite u udobnosti svog doma znate da je internet prepun trenera koji besplatno dele svoje znanje. Međutim, kako se odlučiti za onaj najbolji u nizu preporuka? (Pročitaj: Savršen miks: Vežba za ramena i guzu koju Kejt Apton obožava)

Kako bismo vam olakšali ovu dilemu, donosimo vam pet kanala za treniranje koji će vam pomoći da se fizički aktivirate:

YouTube kanali za treniranje kod kuće

MadFit

Na ovom kanalu pronaći ćete mnoštvo videa sa vežbama koje pogađaju trbušne mišiće, gluteus i ruke i to u trajanju od samo 10 do 15 minuta.

Kukuwa Fitness

Zabavna, energična plesna vežba koja je hit u celom svetu dobila je ceo jedan YouTube kanal. Ako želite nešto drugačije, a da pritom pokrenete celo telo, ovo je prava stvar za vas.

Brittne Babe

Na kanalu Brittne Babe otkrićete kardio treninge na plaži, fitness izazove, tradicionalne vežbe, kao i savete za ishranu. (Pročitajte: Plesni trening za telo i dušu (video))

Yoga With Adriene

Ovaj kanala namenjen je kako početnicima tako i iskusnima kada je joga u pitanju. Energija ove instruktorke, način na koji objašnjava i videa koji prate određenu temu – učiniće da se (još više) zaljubite u jogu i sve njene čari.

Lazy Dancer Tips

Ako želite vežbe koje će aktivirati celo telo i vretenaste mišiće, Alesia i će vam biti otkriće. Ona veruje da baletom možete da počnete da se bavite u bilo kojoj godini života. Sigurni smo da će vas naterati da se pokrenete.

lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.